Literatura

- - - (wiersz)

David Samin

 

~~Przepraszamy za usterki
treść została zmoderowana przez wrednego autora

 

                                                   


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 listopada 2016, 13:02
...dlamnieto

"na moim evereście mogę jedynie wyłączyć telewizor
rozbić szkło – nacisnąć guzik bezpieczeństwa i czekać
w wąwozie rozlegnie się dźwięk syreny ...wiem
ekipy ratunkowe mając za drogowskaz czerwone
światełka w mojej świadomości nie dotrą na czas
na schodach są lawiny śmieci – winda się zacina

jestem coraz bardziej przezroczysty"
David Samin
David Samin 4 listopada 2016, 13:06
...Bóg zapłać, dobry człowieku ___dobreito...
Słomka
Słomka 26 grudnia 2016, 11:40
To Twój najlepszy wiersz tutaj. Jest świetny.
przysłano: 4 listopada 2016 (historia)

Inne teksty autora

aaa...
David Samin
Fluchtburg
David Samin
Alf
David Samin

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca