Literatura

szara przyszłość (wiersz)

Yaro

 nie patrząc w dal

 zamknąć powieki

zanurzam w sobie spojrzenia

rozgrzane jak stal

 

męczące życie 

na nic człowieka nie stać 

nie umieć kraść

nie potrafić zabijać

 

nadciąga sztorm

szaro wokół zimno i las 

ukryć myśli i ponurą twarz

zamknąć tajemnice na klucz 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 14 grudnia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca