Literatura

*** (wiersz)

Yaro

skute lodem emocje 
przysypane śniegami żale


zakopane po pas uczucia 
w oczekiwaniu wiosny 
by zakwitnięte kwiatem


by wzbić się w przestrzeń
dotykiem nieba 
 uschnąć późnym latem 


spłonąć w ogniu narodzenia
zatoczyć koło na nowo

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 września 2017, 13:42
"skute lodem emocje
przysypane śniegami żale

zakopane po pas uczucia
w oczekiwaniu wiosny
by zakwitnięte kwiatem

by wzbić się w przestrzeń
dotykiem nieba
uschnąć późnym latem

spłonąć w ogniu narodzenia
zatoczyć koło na nowo"

"Yaro wczoraj, 21:04
nadmuchany jak balon długo nad nim myślałeś:-)"

...akurat tutay """komentarz""" idealnie się wkomponowuje

słupka nie zaznaczam, bo Wywrota nie przewidziała oceny niższej od; "fatalny"(?)
- pierwsze trzy "wersy" są papką pleonazmów hura-optymistycznej grafomanii
Yaro
Yaro 9 września 2017, 22:16
no i spoko:-) ile na tym myślałeś l
Yaro
Yaro 9 września 2017, 22:19
Drogi Mitthril nie pisz na siłę bo nikt tego nie będzie chciał zapamiętać>
przysłano: 7 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca