Literatura

faluj z życiem (wiersz)

Yaro

o czym mowa 
sztormem rozmowa

 

życie  rozbitkiem 
wyczekującym portowych brzegów

 

latarnia prowadnicą 
blaskiem  światełko w rowerze

z dupskiem na siodełku 

a kręcą się kółka z dynamo

 

wracaj żeglarzu

do żywych

myślami przy tobie

kobitki portowe


zielone łąki skoszone 

pachnie sianem

 

na niebie mewy 

krzykiem na ustach

 

ciepło rodzinne

mama czeka z oczkiem w rosole

ciastem  na stole

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 21 lutego 2018, 22:29
...kocopoły
Konrad Koper 21 lutego 2018, 22:43
Tym razem się zgadzam…
Yaro
Yaro 22 lutego 2018, 16:54
ja się nie zgadzam..
Yaro
Yaro 22 lutego 2018, 19:36
a hoj żeglarzu ... koc opoły naprawione ...
przysłano: 21 lutego 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca