Literatura

burza (wiersz)

enge

czekaniem trwanie
z wczoraj do dzisiaj

czekaniem spełnienie
nieistnienia jutra

czekaniem- burza
wigilią ciszy

a jutra nie ma
w czekaniu spokoju
bohaterem burza

słaby 24 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
dante 14 lipca 2002, 21:19
dzisiaj będzie burza a po burzy znów się chmurzy (my pers digres)
ładnie aniele stróżu mój:)
JAdziu 15 lipca 2002, 13:43
intrygujący,nietuzinkowy.
AandT 17 lipca 2002, 08:26
Nie przemawia to do mnie. Ubogie.
*** 30 lipca 2002, 14:35
ubogie? może raczej esencjonalne...
przysłano: 13 lipca 2002

Inne teksty autora

obecność
Enge
ciśnienie
Enge
likier
Enge
magiczny
Enge
***
Enge
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca