Literatura

Zmarszczone ciało (wiersz)

Maśka

"Zmarszczone ciało"


Moczysz swoje
Kości
W rzece swojej
Śliny
Obcinasz swoje
Włosy
By później je
Zjeść
Malujesz sobie
Usta
By później zlizać
Szminkę
Zabijasz jego
By
Nikt ci go nie odebrał

niczego sobie+ 23 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 grudnia 2000

Inne teksty autora

Na temat banału
Czarna Boni
* * *
czarna boni
* * *
czarna boni
* * *
Czarna Boni
* * *
Czarna Boni
* * *
Czarna Boni
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca