Literatura

edytuj (wiersz)

Melody - Madeleine B.

Wyciszam płacz, cofam łzy.
Szukam w folderach
i wyciągam suchy śmiech.
W ustawieniach "Humor - zmień"
Tworzę - hologram
szczęśliwego człowieka.

Jeśli byłeś trojanem
w moim systemie,
to co udało ci się
zniszczyć?

Rachunek moich pytań
i twoich odpowiedzi
ma bilans wiecznie ujemny.

Formatuję swój system
i wgrywam jeszcze raz.
Przeszukuję sieć,
szukam lepszych
niż ty.

Mam dość.
Ctrl, alt,
DELETE.


dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 22 listopada 2009, 16:50
za pomysł
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 23 listopada 2009, 13:25
no pomysł niezły. "Tworzę - hologram" ten myślnik tan jest do czegoś potrzebny? "Przeszukuję sieć/ szukam lepszych' - przeszukuję/szukam tuż obok siebie, jakoś niezgrabnie.
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 25 listopada 2009, 17:59
pomysł pomysłem a przesada przesadą. dla mnie zbyt wiele tego informatycznego słownika się narobiło. na początek i pointę ale na całość?
przysłano: 22 listopada 2009 (historia)

Inne teksty autora

bezwładnie
The Madeleine
beaujolais IV
The Madeleine
beaujolais II
The Madeleine
beaujolais I
Madeleine Brett
danse passion
Madeleine Brett
fiolety
Melody - Madeleine B.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca