Literatura

[Szczęśliwy posiadacz żółtych papierów] (wiersz)

Bartosz Mikołaj Pietrzak


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bahadormah 18 września 2010, 16:26
powinieneś to wydać!
anastazja
anastazja 19 września 2010, 19:06
Bardzo dobry, czemu bez autoryzacji? :))
Bartosz Mikołaj
Bartosz Mikołaj 20 września 2010, 16:57
dzięki
przysłano: 17 września 2010 (historia)

Inne teksty autora

...
Bartosz Mikołaj Pietrzak
Pani magister
Bartosz Mikołaj Pietrzak
bez tyt.
Bartosz Mikołaj Pietrzak
* * *
Bartosz Mikołaj Pietrzak
Czekając na...
Bartosz Mikołaj Pietrzak
Pokój
Bartosz Mikołaj Pietrzak
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca