Literatura

CZWARTEK (wiersz)

Jakint

 

na skierowaniu do specjalisty
liczę kropki jak piegi na twarzy należącej do kogoś
zmarłego w teraźniejszości
 
lekarz w okularach pyta czy napiję się herbaty
nie piję niczego w granulkach bo śmierdzi plastikiem
skleja podniebienie
 
szpatułka wygląda jak shoehorn
ciekawe ile zaliczyła pogryzień i czy jedno więcej
sprawi jej jakąś różnicę

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jakint
Jakint 6 stycznia 2012, 03:11
Po drobnych apdejtach, bo sam nie mogłem uwierzyć. :)
przysłano: 5 stycznia 2012 (historia)

Inne teksty autora

HINDENBURG
Jakint
ROJBER
Jakint
BIAŁY
Jakint
SKŁADAM SIĘ
Jakint
OBRAZY
Jakint
EKFRAZA
Jakint
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca