Literatura

Le(ę)k na bezsen(s)ność (wiersz)

Arkadiusz R. Skowron

 

*pisane z wyciągniętym

języczkiem

 u-wa(r)gi

zza-wstydliwej

 

sza się mota- o tarota

w Sza - motaniem utarł- o- się

Wróż!-  na wizji!- dostał kota -

Nikt nie dzwoni? - pustki w trzosie

 

w Sza- motaniem utarło się

tele-wizją koić brak snu-

Nikt nie dzwoni  pustki -w trzosie?-

trzeba! - rano?- kupić!- masło?-

 

-tele???!!!- wizją koić brak snu

można - nawet odwróconym

Trzeba - rano kupić masło

CZAS - transmisją WYLICZONY

 

można nawet odwróconym

głosom tylko dać -baczenie-

CZAS transmisją -WYLICZONY

(w sieci mają przeciążenie?)

 

głosom tylko dać baczenie!

wróż na wizji?- dostał kota

w sieci - mają przeciążenie

Sza- się mota- o tar(ł)ota(rł)

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 10 marca 2013, 20:37
ciekawa gra słów, ale mnie zastanowił Twój wiek? rzeczywiście masz 11 lat?
ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra 12 marca 2013, 10:26
;-) nie
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 18 marca 2013, 10:11
ech te wirtualne oszustwa ;P, wiesz chciałam okrzyknąc Cię geniuszem ;P , w każdym razie konsekwentnie się trzymasz poetyki scenicznej, dlatego zastanwiam się dlaczego dramatu nie sklecisz z tych dzieł? ;P Pozdrawiam
ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra 18 marca 2013, 20:13
a dlatego, że dramaty klecę na poczekaniu ... gdy mi Płacznik ZUSu nie przeszkadza w terminach spotkań autorskich... Rzadkich, bo robota ma swoje kaprysy i koszty... Jak i ja;-P
przysłano: 1 marca 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca