Literatura

pan tłum ma w głowie czyli romantyczności albo tematyczny achTUtik (wiersz)

Arkadiusz R. Skowron

niech pani (proszę) nie przychodzi

choćbym i darł się  w nieboachy i echał

odbijaniem godzin jak winoskoczek mierząc

 

dachy

choćbym i darł się
w nieboachy proszę

odzewu mi nie dawać jak winoskoczek

mierząc dachy będę się wahać

 

na obawach

 

proszę odzewu mi nie dawać odsłuchem

będzie tylko powiew będę się wahać na obawach łudzić

dziś chcę (tu!) tikiem powiek

 

odsłuchem

 

będzie tylko powiew widok

jak widok (góra-dół) łudzić dziś chcę

(tu!) tikiem powiek smak

 

pani śliny

 

będę żuł widok jak widok

(góra-dół) niech pani (proszę) nie przychodzi
smak pani śliny będę żuł i echał

 

odbijaniem  godzin


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 3 kwietnia 2013, 15:37
lajk it
IzAzaliz 4 kwietnia 2013, 00:54
Nieboachy i echanie fajne bardzo.
Całość myślę, że może bawić, ale mnie akurat nie bierze, myślę, że jestem na to trochę zbyt przyziemny, nie dla mnie winoskoczek na dachu:)
przysłano: 3 kwietnia 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca