HAIKU

Sylwia Aszendorf

 

BŁĘKITEM NIEBA
MALUJĘ JEGO OBRAZ
NA PŁÓTNIE ŻYCIA

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 7 maja 2014
anonim
  • Mithril
    pięć dni na Wywrocie i czternaście SMS-owych gniotów,
    i widać, że to nie koniec.................."wywrotka" grafomanii
    kipruje!

    · Zgłoś · 10 lat
  • Sylwia Aszendorf
    SWOIMI KOMENTARZAMI ZACHĘCASZ MNIE DO PISANIA...DZIĘKUJE

    · Zgłoś · 10 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Pan Mithril jako znawca i ,,guru'' wywroty pisze bardzo ,,dojrzałą'' poezję

    · Zgłoś · 10 lat