ZROZUMIEĆ CIĘ BOŻE
CÓŻ Z TEGO ŻE
ŻYCIE MI DAŁEŚ
I PRZEDWCZEŚNIE ODEBRAŁEŚ
W MOMENCIE PEŁNI SZCZĘŚCIA
NADZIEI I SPEŁNIENIA
NIEZROZUMIAŁE SĄ ŚCIEŻKI
TWOJE BOŻE
NIE CHCĘ TU POLEMIZOWAĆ
JAKI SENS MA ŚMIERĆ CZŁOWIEKA
BY ŚWIAT ZREPEROWAĆ
CZY ONI TO DOCENIĄ
ZROZUMIEJĄ WRESZCIE
ŻE TWÓJ PLAN BOŻE
SPEŁNI SIĘ W KONTEKŚCIE
ZROZUMIEĆ CIĘ BOŻE
ZROZUMIEĆ CIĘ BOŻE
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
14 października 2014
-
Sylwia AszendorfMUSIAŁAM POPRAWIĆ...JAK NIE TO NIE ZROZUMIEJĄ...TRZEBA PRZYSLOWIOWO ,,KAWĘ NA ŁAWĘ,,
-
Mithril...bez zmian, nadal kocopolizm zaangażowany
-
IrDaruj sobie, to jest w dalszym ciągu to samo ględzenie, tylko mój komentarz był Ci niewygodny.
-
Sylwia AszendorfZ TWOJEGO KOMENTARZA TYLKO ,,ŻE,, MI POMOGŁO...I ZA TO DZIĘKUJĘ...