,,CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WILKIEM,,
ZAMIAST KROMKĄ CHLEBA
NIKT TAK NAPRAWDĘ NIE CENI
INNEGO ŻYCIA LUDZKIEGO
ZAMKNIĘCI W SWYCH KOKONACH
CZEKAJĄ NA SWĄ CHWILĘ
BY WYZWOLIĆ SIĘ
I STAĆ KOLOROWYM MOTYLEM
LUB ŻARŁOCZNĄ MODLISZKĄ
MISTRZYNIĄ PODSTĘPU
CO ZWIEDZIE NIEJEDNEGO
GALĄ SWEGO WDZIĘKU
A GDZIE W TYM WSZYSTKIM
MIEJSCE NA KOCHANIE
ŻYCIE TO SAMOTNA WALKA
WALKA O PRZETRWANIE