I TAK NA ZAWSZE CHCIAŁABYM
CHWILĄ POZOSTAĆ
ZAŚPIEWAĆ OCEANEM UCZUĆ
W MOMENCIE ZWĄTPIENIA
JA PRZYGODA NIEODGADNIONA
CZY JESZCZE TAKIE SŁOWO
W SŁOWNIKU LUDZKICH UCZUĆ
MA PRAWO ODDYCHAĆ
POGUBIŁAM SIĘ BOŻE
NIE OGLĄDAM JUŻ
DZIENNIKA MROCZNYCH
ZDARZEŃ
JA CZUJĘ SIĘ CHWILĄ
W BOŻYCH RAMIONACH
AMEN
nie odgadnione.