Literatura

nasze reggae (wiersz)

Jaro

solą być w oku złego systemu 
do młodzieży należy zdobywanie szczytów 
na zaszczyty przyjdzie złodziej czas 
wytrwale trwaj rób to co robisz najlepiej 
cele stawiaj jasno i dąż drąż nie ustępuj 
  
nasze reggae niesie przesłanie  
gdy świt wstanie 
nowy świat na śniadanie 
idź i nie bój się życia 
dobry Bóg prowadzi nas 
  
złego się nie lękaj w duszy ogień płonie 
miłość kwitnie w telewizji mówią coś innego 
nie wierz w słowa w których kłamstwie kryje sie strach 
nie pozwól sobie by się bać  
kochaj ludzi pomagaj Bóg patrzy słucha 
  
nasze reggae niesie przesłanie  
gdy sit wstanie 
nowy świat na śniadanie 
idź i nie bój się życia 
dobry Bóg prowadzi nas

 


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bogusław Uściński 1 kwietnia 2015, 20:17
Jaro chyba masz nawrót natchnienia. Po kilku słabszych ten jest baardzo milutki
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 1 kwietnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca