OGARNĘŁA MNIE
JESIENNA MELANCHOLIA
ŚWIAT DOOKOŁA
UKŁADA SIĘ DO SNU
DZIEŃ ZBYT KRÓTKI
NOC ZA DŁUGA
WOREK WSPOMNIEŃ
JA I TY
I CHOĆ MILCZYSZ
PATRZYSZ NA MNIE
WIEM ŻE KOCHASZ
OCZU BLASK
CZUŁY DOTYK
I OD CZASU
SŁOWO KOCHAM
MIŁOŚĆ TRWA
KONIEC LATA
WRAŻEŃ KONIEC
SŁOŃCE JUŻ
NIE GRZEJE TAK
PODAJ RĘKĘ
ROZWIĄŻEMY
WOREK WSPOMNIEŃ
TY I JA