Literatura

nic ważnego (wiersz)

Yaro

nic niewarte zabiegi 

nic niewarte majątki 

 

życie między wilkami 

tacy są tacy sami 

przykuci do muru kajdanami

 

niewola

baty po plecach

psychika chora depresja

bo świat jest nienormalny

tania polityka 

 

życie między wilkami 
tacy są tacy sami 
przykuci do muru kajdanami

 

 

 

moralny cios obrona atak

nie pokonasz Goliata

młody Dawid owszem

 

ku przepaści

nad krawędzią jaźni

owieczki barany wilczki

jednym krokiem 

rozpusta lenistwo chciwość 

 

życie między wilkami 
tacy są tacy sami 
przykuci do muru kajdanami

 

 

 

strzał reklamy strzałem w potylicę 

ciosów strzałów nie zliczę 

kocham życie i ludzi

jeśli nawet się mnie brzydzicie 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 pazdziernika 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca