Śpiewamy różne pieśni.
W jednej :
Czasem powtarzają się miłe akcenty.
Niektóre sylaby brzmią fałszywie.
Czekamy na refren w pieśni,
by lepiej wyrazić powtarzającą się część.
Nigdy nie będziemy w pełni zadowoleni.
„ Żadna pieśń nie jest mi obojętna”.