Literatura

szczerze mówiąc (wiersz)

Bartek Wyrostek

powiedzieć sobie spierdalaj

to nic nie powiedzieć

powiedzieć sobie mogę wszystko

to kłamać

może więc, będzie lepiej

ale co to znaczy

takie niedookreślone, krótkie zdanie

to siedzę 

myśli zbieram

nogi mi całym dniem śmierdzą

jestem człowieczkiem więc śmierdzę

pozwalam sobie na parę ułomności

doceniam klika popełnionych błędów

choć nie nauczyłem się na nich nic więcej

niż poznania twarzy wstydu

i ciągłej świadomości że popełnię je znowu

cicho jakoś

zapaliłbym fajkę


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 24 pazdziernika 2018, 20:57
Żadna refleksja … Obraźliwe. Brak…
Mithril
Mithril 27 pazdziernika 2018, 07:19
...inni już tak pisali - nihil nowi
przysłano: 24 pazdziernika 2018 (historia)

Inne teksty autora

kiedy
Lucky Person
poczekaj
Lucky Person
przyjaciel
Lucky Person
niepokoje
Lucky Person
usiądź
Lucky Person
zmienia się okolica
Lucky Person
zmienia się okolica
Lucky Person
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca