Literatura

*** (wiersz)

Rafał

istnienie znam już na pamięć
nie pamiętam jednak roku 1894 ani 476
nie dożyję 2185

istnienie pełne bólu i mrocznych olśnień
nie wiem jak to kiedyś było nie być
nie dowiem się jeśli przeżyję śmierć

jeśli istnienie nie ma sensu
to czym jest nieistnienie

szczęściem...?

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 lutego 2019 (historia)

Inne teksty autora

***dogasły
Rafał
***czarność
Rafał
***przemiana
Rafał
***tak dużo
Rafał
***życie
Rafał
***
Rafał
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca