Literatura

Na Boga (wiersz)

Wojciech Kruk

boże ty chuju


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 29 sierpnia 2020, 02:11
Sądzisz, że aż tak bardzo Go obchodzi twój punkt widzenia albo chujowy nastrój;-)
Mithril
Mithril 29 sierpnia 2020, 19:15
...żenuła
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 28 sierpnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

Wojenko wojenko
Wojciech Kruk
Święta trójca
Wojciech Kruk
Ecce homo
Wojciech Kruk
Widziałem piekło
Sheva Zimerman
Wielkie odkrycie
Sheva Zimerman
Ciemne wieki
Sheva Zimerman
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca