Literatura

To był (wiersz)

RR

 

 

Żart poroszę go nie mieszać ze złym humorem 

Tak jak wino z sokiem chmielowym

Bo źle się skończy 

Tak mówiono 

A jeżeli można to zapakuj 

Nie wolno marnować 

Skorzystam następnym razem 

Albo odgrzeje w mikrofali 

Niby nożna niby nie ale 

I tak nam zrobią to co nie-chcemy

Nie ma tego w regulaminie policji

Więc nie wiedzą 

Podobno coś widza 

Ale często parują im okulary 

PRZEPRASZAMY 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca