Literatura

prywatka z Bogiem (wiersz)

RR

 

Jeżeli Bóg jest jedyny

Czemu nie zastrzeże swego imienia 

Na wszytko mówimy co dobre to boskie 

Ale on taki nie jest 

Nawet nie przeprosi 

A przepraszać trzeba 

Takie podstawowe słowo 

Niby daje morale a przyjelnosci żadnej 

Najgorszy gosporzarz 

Ja, jak zaproszę gości 

Jestem idealna 

Daje napoje, drineczki 

Koreczki 

A on jak przyjdzie to nawet butów nie zdejmie


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca