Literatura

To było dla niego (wiersz)

RR

 

 

Chciałabym, żeby ktoś umiejscowił mnie w swojej wyobraźni

Taką jaką jestem,

bez żadnych założeń 

 

Chce się przycumować do twojego ramienia 

 

Na nadgarstkach

porysować lekko brodowata końcówka 

 

 

Zobaczyć jaki świat jest z tobą bo bez ciebie w ogóle nie jest 

 

czuć

zapach dębowych desek z ust twoich 

zapach twojego dzisiejszego dnia 

jak miesza się z tym co przed 

Nieznane meritum w wirze loków na twojej głowie 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 4 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca