Literatura

coś chyba pięknego (wiersz)

RR

 

Czy jest coś pięknego dla wszystkich

Żeby było to samo 

Chyba nie

...

Ale wspomnienia,

Po angielsku memories

Są.

Ale czy piękne? 

Ale są. 

Proszę Pana 

Proszę nie zapominać 

Ahhh!

Czyli jednak Pan Pamięta 

Ale czy to piękne? 

Może chce mieć demencję 

Ale DLACZGEO tylko starzy ja maja 

Jak ja jestem stara 

Pomarszczona 

Ale w środku 

Proszę sprawdzić 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca