pożądanie...

Irena Świerżyńska

ciepło pika

dusza czeka

 

bliskość i oddanie -  króluj

panie

 

i nic z  tego

z drugiej strony puste lustro

 

trochę  -  krzywa

rysa

 

pęka

wiara  -  leci leci...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 23 listopada 2023
anonim