Dół i doły
meblościanka - ława niska i serwetki
urodziny i tort duży - słodki czas
dziecięcy lot i wywijasy.
Teraz - takie - tam i hojny
stół i stoły
ty i oni z tamtej strony
i wielkie halo, halo...
To nie tak - to nie moje
lancz i słowo
zajebiście
kolorowa
bajka
bajki - z której strony...