Literatura

Odnowa czyli od nowa (wiersz)

LydiaDel

Miniatura

 

Inspiracja; 

 

"Nie jestem tak bardzo zainteresowany produktem narodowym brutto.

Jestem bardziej zainteresowany szczęściem narodowym brutto”,

ogłosił w 1972 roku Jigme Singye Wangchuck, 4. król Bhutanu." 

 

 

To nie są 
tylko 
szalone marzenia.

Ludzkość ma potencjał 
świat odmienić
i maslowską piramidę
„na głowie“ postawić, 
by każdemu dać szansę.


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 kwietnia 2024 (historia)

Inne teksty autora

Nałóg
LydiaDel
Zostań
LydiaDel
samotność
LydiaDel
dylemat
LydiaDel
wyścig z czasem
LydiaDel
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca