Literatura

*** (wiersz)

Mayka

Zamknięta w kloszu nienawiści ...
umieram powoli ...
w łzach się własnych topie ...
krwią maże po ścianie ...
świat mnie zauroczył ...
szukam wciąż pomocy...

życie ???
gdzie się podziało ?
chyba mnie olało !...

słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 kwietnia 2000

Inne teksty autora

Ulfbbb
Mayka
Steele
Mayka
Brak
Mayka
Strach
Mayka
...
Mayka
***
Mayka
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca