Literatura

przyjaciel jakuba (wiersz)

Projekt Jednego Wiersza

Sortes po wtóre

to co sam jehowa
przynosi także hodowla innych gatunków
żeby okazać miłość eksperci proponują szereg

 

metod radzenia sobie ze stromym zboczem
nagle przyjaciel perła najwyższej jakości odznaczająca
się kolorem i fakturą chrząszcza

 

techniką rozpylania inżynierowie przebywają
w polu w obu koreach był wtedy tylko
artysta cierpliwie dobierający właściwe

 

strony internetowe z nieprzyzwoitymi treściami
czy nie chciałbyś o tym wiedzieć?


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 25 marca 2010, 17:20
Zaskakujące przeskoki. Multum obrazów mnie się w głowie pojawiło. Puenta wybiła.
Sorteci
Sorteci 2 kwietnia 2010, 12:11
Puenta nie-nie-nie? ;-(
przysłano: 24 marca 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca