Literatura

O pogrążonej. (wiersz)

Krystian T.

pantum. bo mam płodny okres.

to nie było nawet takie nachalne. na początku

zwykła grypa, zapuchnięte oczy i inne atrybuty
piękna. kobieta nie może się rozmazać przed,
lecz dopiero po gwałcie. wmówili jej, że to tylko

zwykła grypa, zapuchnięte oczy i inne atrybuty
smutku mogą go narysować. na szkle nie widać
piękna. kobieta nie może się rozmazać przed
– to tylko zwykły śmieć cicho niesiony wiatrem

smutku. mogą go narysować na szkle – nie widać
jego szarości i prostoty. nie oczekuj cudu
­– to tylko zwykły śmieć cicho niesiony wiatrem.
nie czekaj na łaskę, bo się rozczarujesz widokiem

jej szarości i prostoty. nie oczekuj cudu, bo
piękna kobieta nie może się rozmazać przed.
nie czekaj na łaskę, bo się rozczarujesz widokiem, a
to nie było nawet takie nachalne na początku.


niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Radsportler 4 grudnia 2010, 17:42
widac ze nowy diler ci służy
Ce.
Ce. 5 grudnia 2010, 14:23
ojejejejeje, muszę to przetrawić mówiąc po Twojemu
Figa
Figa 5 grudnia 2010, 20:49
ja nie wiem co ma wspólnego grypa ze zgwałconą kobietą <myśli>
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 6 grudnia 2010, 00:39
jw kwestii formalnej to masz pomyłkę w 7 wersie, który powinien wyglądać jak 4, a nie jak 3. ładnie operujesz słowami, bawisz się znakami interpunkcyjnymi. aczkolwiek kobieta jako śmieć, grypa ratująca przed gwałtem (skoro wtedy rozmazana, a przed nie wolno) i jeszcze cud. nie wiem jakimi drogami chadzają twoje myśli.
Radsportler 7 grudnia 2010, 23:26
stek bzdur kurwa ,takie pierdolenie o szopenie :P
przysłano: 3 grudnia 2010 (historia)

Inne teksty autora

***
Krystian T.
***
Krystian T.
pośmiertny
Krystian T.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca