Literatura

*** (wiersz)

gaga

troszke inaczej niż w "Three little birds"...( ornitologia stosowana - przyp. Szluger)
cały absolut jaskółczego skrzydła
nic dodać nic ująć
by nie zabić pieśni
a wszystko czarne

cała harmonia niedopowiedzeń
resztki latawca o bijącym sercu

nieruchoma bezradność puchu
szelest i dotyk
przestrzeni

cały absolut

teraz


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 sierpnia 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca