Literatura

hold on (wiersz)

Jarosław Baprawski

serduszysz mała

jakbym był półbogiem

miło z twojej strony nadciąga

 

w porwanej marynarce

czapce na bakier

miną kloszarda

na zawsze

afiszuj

kozak

 

mamy wiele wspólnego

łączy nas discorolgaz

i finisz w pościeli

gwarantuje

udanie

 

ciekawe co twoja mać

wie o pochodzeniu

west hamów

nie mów

 

serdecznie to pierdolę

więc trzymajmy się razem

dopóki ja strzelam

ty bronisz

 

och kurwa

mimo woli

serduszę

 

świat nas nie lubi

popraw różę we włosach

bo pomyślą że bijesz monetę

 

kocham cię

alabama

 

shelton

to nie koniec

 

 

 

 

 

 

 

 

 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
magdalena borawska 3 pazdziernika 2013, 18:44
Hmm...ciekawy
przysłano: 19 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca