Literatura

Czemu ja (wiersz)

ollex

Czemu ja”

 

Czemu ja jestem ja,

czemu z oczu płynie łza,

czemu smutek serce rozrywa,

czemu przychodzi ta smutna chwila.

 

Czemu życie takie

skomplikowane musi być

i wyciska jak cebula

nasze gorzkie łzy.

 

Czemu nie możemy

być jak małe dzieci,

brać te życie tak jak leci.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 pazdziernika 2014 (historia)

Inne teksty autora

„Extaza”
ollex
Co wieczór
ollex
Bol serca
ollex
chelmno
ollex
Dla mamy
ollex

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca