„Extaza”

ollex

  „Extaza”

 

Kogut już zapiał,

a ja jeszcze śpię

jedynie kochana

obudzisz Ty mnie.

 

Ty jedna masz Extazy

czar,mnie obudzić

z mym sercem iść w dal.

 

Extaza jest piekna

piękniejsze Twe ciało,

Ciebie i Extazy

by się ciągle chciało.

 

Lecz muszę czekać

aż obudzisz mnie,

czy mam tę Extaze

przeżywać w mym śnie?

 

ollex
ollex
Wiersz · 19 października 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Po co te powiększone litery? Po co te rymy na siłę? Na spokojnie, wtedy wszystko układa się trafniej ;)

    · Zgłoś · 10 lat