Literatura

Reklama (wiersz)

Druid777sg

Szanowne Panie, szanowni Panowie,
mam zaszczyt przedstawić państwu niesamowity
grzech!
Tak proszę Państwa (!) GRZECH,
w czystej postaci,
100% szatańska robota, są odpowiednie certyfikaty ISO 666,
nie gniecie się, a po 100 000 km ma siłę wodospadu,
przydatny na każdą okazję.
Pamiętać proszę, aby przed użyciem
skontaktować się z najbliższym spowiednikiem
i pogrzebać w szpargałach sumienia
dla spokojności.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 marca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca