Literatura

tylko (wiersz)

Agata Wąż

dziś

pragnieniem winy kapie z ust mych
płomień
 
jutro
kroplą tęsknoty rozbiję wazon
wspomnień
 
tylko proszę 
napisz do mnie

fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 10 listopada 2015, 20:43
tekst przeleciał bokiem
jacentus
jacentus 11 listopada 2015, 10:55
"pragnienie winy" i "kropla tęsknoty" nie przemawiają do mnie.
Agata Wąż 13 listopada 2015, 15:35
wszystko przez tego, który nie napisał :-) dzięki za uwagę, mimo wszystko
przysłano: 10 listopada 2015 (historia)

Inne teksty autora

gotowa
Agata Wąż
my
Agata Wąż
tresura poety
Agata Wąż
kobieto
Agata Wąż
o poranku
Agata Wąż

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca