Literatura

... (wiersz)

Fansted

amadeusz moich mozart
inny jak zwykle
zadumany nad księżycem
utopionym w wodzie
mineralnej z gór
tam już nie tworzy
nie myśli o nitzchem
umrzeć też tam nie można
pozostaje pozostać

00 I 06

słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

Jak Anioł
Fansted
Z głową na karabinie
K.K. Baczyński
W pejzażu
Józef Czechowicz
Ogród
Stanisław Grochowiak
Tu też
Fansted
Pan Szatan
Fansted
Z lekkim gazem
Fansted
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca