beczenie owcy

Szluger

podnieca mnie wściekle fakt że siedzisz w celi śmierci
niesamowite nigdy wcześniej nie znałam kogoś tak fascynującego
chcę się przekonać czy rzeczywiście masz tak elektryzujące spojrzenie
jak na tamtym zdjęciu z pierwszej strony brukowca

dam ci do wypełnienia ankietę
z kolejną porcją psychologicznych bredni
możesz ją sobie zjeść wtedy dokladniej przyjrze się twoim wargom
bardzo kusząco wygladają kiedy próbujesz się uśmiechać
nie wierzę że zakładają ci na noc kaganiec
powiedz naprawde zabiłeś tamtych ludzi

szukam mocnych wrażeń chyba ci o tym mówiłam
nie chciałbyś zamknąć oczu i pomarzyć o mnie
nie byłam jeszcze z mordercą trzeba spróbować wszystkiego
jesteś dobry w łóżku czy zasypiasz zaraz po stosunku

uwielbiam taki dreszczyk emocji serce bijące jak gigantyczny bęben
zapisałam się nawet by oglądać twoją egzekucję
a było bardzo bardzo dużo chętnych
Szluger
Szluger
Wiersz · 3 grudnia 2000
anonim