List dla Nas Jutro

Ichiae Lucsav

Razem wolni jutro
Dla Nas wolny świat
Nareszcie rozkwitł kwiat
By dać się wręczyć Tobie

Ty napiszesz list
Niezwykły - dla Nas Jutro i
Tylko przyszłość i
Coś dla
Ludzi

Po latach miłość się przebudzi
Tylko dla Światła Słońca
Aten
Dla Nas
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 10 grudnia 2000
anonim