zrób mi sen

Kasia Czyżewska



i na czym ja ci to zagram
jak ja ci to zaśpiewam
żebyś usłyszała przez korę drzew
przez rozgrzane powietrze matowej godziny trzeciej

nie przychodź
nie przychodź tutaj


nie mam w sobie tylu miejsc

 

Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska
Wiersz · 21 stycznia 2010
anonim