Literatura

Niwelatory (wiersz)

Projekt Jednego Wiersza

Słowem, do niwelatorów należą niestety te

konieczne kostyumy chrześcijaństwa. Dla subtelniejszych

niebezpieczeństw - ostatni stoicy! i ślijmy im z pomocą

my - "dobrzy Europejczycy" - antysemityzm.

 

Coś prawdziwem być winno. "Przyjście Boga".

Subtelniejsze od rozumu i smaku.


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 2 kwietnia 2010, 13:27
Dobrze powiedziane. Ten jeden rym trochę dziwny, bo samotny jakiś.
przysłano: 1 kwietnia 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca