Literatura

Niedokładnie poznana (delikatne do widzenia) (wiersz)

Projekt Jednego Wiersza

Z udziałem gościnnym Synogarlicy.

Obfite krwawienie wspólnie z kolegami

w okresie dojrzewania może nabrać dla dziecka

określonego znaczenia. Poprzez uczucie i fascynację

wzwiedzionym członkiem i stosunkiem (jak też odwrotnie)

obserwujemy skutki absolutnej powszechności i nieodwracalności

płci. Odczyn kwaśny stopniowej koordynacji

wzrokowo-ruchowej docenia bez względu na błędy

 

różnego rodzaju objawy uboczne - niezależnie od rodzaju

związku. Nie trzeba nastawiać się na konieczność natychmiastowego

regularnego współżycia. Twoja bielizna domyśli się

rządów wewnętrznych. Ponadto nieustanna walka

specyficzna dla naszego związku zmienia się radykalnie

jeżeli chodzi o wrażliwość okolicy genitalnej.


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Sorteci
Sorteci 8 listopada 2010, 02:19
Powstały tysiące nowych. Powracamy, by postraszyć was jeszcze trochę. : )
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 8 listopada 2010, 09:46
no wreszcie, wreszcie :) taki ubity ten tekst, a jak fajnie się go czyta. mam tutaj poczucie dobrego wykorzystania słowa.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 8 listopada 2010, 20:04
O.
Comeback upiornej załogi:)
Sorteci
Sorteci 11 listopada 2010, 17:12
Nikt nas nie lubi i nie chce komentować uczciwie. :-(
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 11 listopada 2010, 19:50
jestem nikt! jak uroczo :>
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 listopada 2010, 20:32
Na Hayde zawsze można liczyć. :)
Alex Reed
Alex Reed 12 listopada 2010, 23:03
Siersz, trza będzie wrzucić te nowe teksty z Kala. ;)
Waris
Waris 3 grudnia 2010, 22:01
Panowie tak razem? Piszą....spółkują z panienkami w ........i? Łoj....
Ale Ja Was lubię !
przysłano: 8 listopada 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca