Literatura

*** (wiersz)

Artymowicz anDUCH

 

 

                                                                    dla Agaty Piechowskiej

 

 

 

niedziela bez ciebie dzieli się przez zero.

chciałbym – moje serce nazwać jak horyzont,

odzyskać i zapamiętać. Kochać się i wybierać

coraz dalej po twojej fioletowej sierści.

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 29 lipca 2012, 15:22
Delikatne i niebanalne. Taki dobry letni podmuch :)
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH 29 lipca 2012, 15:56
Dziękuję - bałem się - bo taki jest jak ja dziś, właśnie delikatny i kruchy.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 29 lipca 2012, 20:27
No, istna kruszynka!
Ana in Chains
Ana in Chains 11 września 2012, 10:42
hmm, coś w tym jest urzekającego. Podoba się.
przysłano: 29 lipca 2012 (historia)

Inne teksty autora

CESARZ
Artymowicz anDUCH
Omo - Omino xxx
Artymowicz anDUCH
Panie proszą panów
Artymowicz anDUCH
Szuflada
Artymowicz anDUCH
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca