ewenement

Jarosław Baprawski

 

mówiła że kocha
może mieszkać pod mostem
pierdoliła o miłości nawet przez sen

teraz śpi
w drugim pokoju
mówi że ją duszę
zaciskam pętle

czyta harlekiny
rozwiązuje krzyżówki
na koniec miesiąca płacze
że nie ma na podpaski

więc piorę gotuję obiady
i dymam

jej najlepszą koleżankę
 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 17 października 2012
anonim