całkiem nieźle. Podoba mi się bardzo 'w tym życiu natchnienie zbiegło się ze ściegiem', tylko szkoda, że nie przeciągnąłeś tej metafory jeszcze kawalek dalej. Ale i tak jest dobrze.
Płynnie i naturalnie, a przy tym ciekawie i zawsze odrobinę szorstko, co bardzo cenię w Twoich wierszach. Dodatkowo tytuł zgrabnie wpleciony w całość.
Płynnie i naturalnie, a przy tym ciekawie i zawsze odrobinę szorstko, co bardzo cenię w Twoich wierszach. Dodatkowo tytuł zgrabnie wpleciony w całość.