tchnięcie w niepełnosprawnych umysłowo

Jarosław Baprawski

zaczerpnęła wody 
obmyłem twarz 

między ustami 
słońce zaplotło języki 

na koniuszkach 
poczułem boga 

wyjmował mi żebro

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 2 grudnia 2012
anonim