Literatura

lekki kac i grasują myszy (wiersz)

Jarosław Baprawski

muzyka strzaskanego szkła
w bełkotliwym nawoływaniu żurawi
przypomina rozdartą harmonię

dlaczego wszystko 
w wyniku prawdopodobieństwa
równe jest remisowi

dobry
zły

noc 
dzień

kiepski sen
udany seks

relaks
i śmierć

slalom gigant
w zejściu lawiny

miało być tak dobrze


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 16 grudnia 2012, 18:45
nie ma żadnego "kwiatuszka", aż dziw! ale ma moc
abojawiem 17 grudnia 2012, 17:48
uśmiałem się z komentarza AgatySz., że też kwiatuszki mogą być (i są dla kogoś) takie przerażające
Ata
Ata 18 grudnia 2012, 17:50
przerażające? - hmmm ja tego nie powiedziałam, ale interpretacje komentarzy mogą być dowolne ;)
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 18 grudnia 2012, 23:27
pozytywnie - BO NIE MA KWIATUSZKÓW :), godne zauważenia przechodzenie od szczegółowej (wielosłownej wypowiedzi) do zwięzłej, krótkiej jakby riposty
przysłano: 16 grudnia 2012 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca