Literatura

trzymaj się w zdrowiu,czyli epizody z życia poety (wiersz)

Jarosław Baprawski

o wow

skradasz się jak kobra

 

brak majtek maskuje kurewsko sztywne

ramki przedpotopowych okularów

 

o żesz nie gryź

czy ty jesteś pierdolnięta

 

chciałbym poczytać wiersze

wprowadzić nastrój

wyszeptać imię

 

mówisz że pierdolisz

 

o tak

 

będę omijał ten pub

twoją niewyżytą cipę

jak i całą rodzinę

 


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Doremi
Doremi 4 marca 2013, 18:06
o tak...zdecydowanie niektóre miejsca trzeba omijać! :)
abojawiem 5 marca 2013, 10:19
komuś może być nie w smak
+plus mechanik tomek zimakowski
Powiem tylko , że nie ma takiej szafy ,
gdzie nie byłoby jakiegoś trupa - strupa - kościotrupa .
Albo paru trupów .
przysłano: 4 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca